Véget ért a szeptember, és a forró éjszakák távozásával egy hírekben és eseményekben gazdag időszakot tudhat maga mögött a gamer világ. Végéhez közeledik a League of Legends Világbajnokság, Chris Metzen 42 évesen nyugdíjba vonult a Blizzardtól, Spirit kiszállt a Fnaticból, érkezik az új generációs Moba a BattleRite, a World of Warcraft Legion miatt minden hardcore raider a székébe ragadt és még sorolhatnám. Ez a pörgés kihatott a BarCraft csapatára is, és rengeteg programmal várunk titeket az év hátralévő részében.

A nyár elmúltával hosszabbodnak az éjszakák, nyúlnak a sötét órák, és ezen alkalomból október 22.-én a Rettegés Éjszakáján az Arkham Nights csapata elhozza nektek a borzongást. A második alkalommal megrendezésre kerülő rendezvényen lehetőségetek lesz olyan társasjátékokkal játszani melyeket H.P. Lovecraft horrorjai ihlettek. A rettegés garantált, a borzongás szinte biztos, ne maradjatok le róla!

Október 28.-án újfent tiszteletét teszi nálunk a GameStar lelkes csapata, hogy egy újabb felejthetetlen GameNight alkalmával szerezzen számotokra felejthetetlen perceket. A topic maradjon meglepetés egyelőre, de ha a legutóbbi Blizzardos GameNightra emlékeztek, biztosak lehetünk benne, hogy a mostani is 20-ast fog gurítani a Végzet Kockáján.

Másnap (október 29) kerül megrendezésre a II. Barcraft – CREWBEST MultiGAMING LoL 5v5 CUP, ahol a selejtezőkön (október 15 és 22) továbbjutó 4 legjobb csapat mérheti össze tudását a Hősök Csarnokában. A verseny kívül pedig számtalan izgalmas program várja még a hazai LoL rajongókat, legyen szó veterán vagy újonc játékosról.

November elején pedig egy fergeteges,rettenetes Halloween Bulival várunk Titeket, ahol a természetesen  a zombik, boszorkák és vámpírok állnak majd a középpontban. Meglepetés koktéllal, tök faragó és jelmezversennyel, horror VR-ral és
rengeteg emlékezetes pillanattal készülünk a jeles eseményre, ha kihagyod a Kék Halál a következő egy évben csak Téged kerget majd!!

És ez még csak a jéghegy teteje, ugyanis a BarCraft Staff kreatív kerekei is mozgásba lendültek és hamarosan izgalmas tematikus estekkel-napokkal töltjük meg tavernánk termeit. Hamarosan beindítjuk Konzol Bajnokság sorozatunkat, ahol várjuk a legügyesebb kontroller zsokékat, hogy nálunk mérjék össze tudásukat! Gondoltunk azokra is akik kicsit távolabb érzik maguktól a konzoljátékok világát, többféle társasjáték programmal és akcióval is készülnek szorgos kis koboldjaink a kazamaták mélyén, kövessétek honlapunkat és Facebook oldalunkat, hogy elsőként szerezhessetek tudomást a felszínre került, és a Sötét Nagyúr által  jóváhagyott ötletekről!

És végezetül az utolsó meglepetésünkről ( ami hatalmasabbat fog szólni, mint a Half Life 3 bejelentése) csak egy képet merek feltölteni, minden további spoileremért levágják egy ujjam…

Várunk tehát Titeket az őszi hónapok alatt is, kövessetek minket Facebook-on és itt a weboldalon, hogy biztos időben értesüljetek mindenről ami geek!

A BarCraft legyen Veletek!

 

468 ad