The Story

Pont 1 éve..
Egy maroknyi csapat jól felfegyverkezve egy rúnákkal teli ajtó előtt állt. Lélekben felkészültek mindenre ami az ajtó mögött várhatta őket. Orkok, trollok, goblinok, gremlinek és mindenféle evilágon túli lény, akinek otthont adott a zömök rúnakapu túloldala.

Draniel a Tech Sámán az ajtó előtt mormolt valami szokatlan dallamot bízva benne, hogy a rúnák elhalványíthatók a tölgy barikádon, ám sok órányi kántálás után sem jutott semmire még úgy sem ,hogy a kis kalandozó brigád végig szurkolt érte.

Ban-Tzee a híres szörnyidomár két kis imppel a vállán pödörgette szakállát töprengve azon, hogy mi lehet a fura szerkezet nyitja, de ő sem jutott semmi komoly válaszra.

Mögöttük az “Őrült macskaisten” papnője Systey tartott épp felszerelés és létszámellenőrzést mert sejtette, hogyha egyszer bejutnak, ilyen kósza dolgokra nem igen lesz idejük.

Mrasha tenyere már-már egyé vált a két rövid kard markolatán, fényes vértjében egy ideje feszülten csak arra várt, hogy elsőként ronthasson a szörnyekre.

A sort a két méteres lovag Dan Polo és a kis tűzvarázsló lány Xixi zárta. Danről híres énekek szóltak, és többen szemtanúi is voltak mikor meglovagolt egy tízezer éves sárkányt félelmet nem ismerve, ám érdekes módon arról mindenki lemaradt amikor a Xixi másodpercek alatt csinált jól átsült steaket a dögből.

És a kis csapat csak arra várt, hogy valahogy átjusson az ajtón…

Draniel abbahagyta a kántálást, felemelte fejét és halkan ennyit mondott: “Megérkezett.”

Eleinte csak egy sötét sziluett, egy árnyalak látszott kirajzolódni a katakomba bejáratánál ám ahogy egyre közelebb ért a fáklyák tüzéhez, arcvonásai is kezdtek feltűnni. A Darsani kulcskészítő, Hendras volt az. Régóta vártak már rá de senki nem tudta pontosan mikor érkezik majd meg. De ott állt !
És volt nála kulcs 🙂 Tovább mesélném a sztorit de nincs rá időm mert fergeteges banzájra készül a BarCraft 2 csapata. Eszembe jutott egy másik történet közben…

 

Part 2
Pont 1 éve…
Egy maroknyi csapat, mindenre felkészülve a BarCraft2 ajtaja előtt állt. Lélekben felkészültek mindenre ami az ajtó mögött várhatta őket. Társasozók, cosplayerek, gamerek, kockák és mindenféle evilági teremtmény, akinek otthont ad a zömök kapu túloldala….
A történetet innen már ti tudjátok a legjobban 😉
A Meghívó

Kedves BarCrafterek !
Sok szeretettel hívunk meg a BarCraft 2 ELSŐ születésnapi bulijára !
2017 . 01 . 29.-én 15:00-tól
Konkrét műsortervvel nem szolgálhatunk de rengeteg aktív programban vehettek részt !

Tuti, hogy lesz torta meg tűzijáték (vagy tortatűzijáték:D )

Mindenki vendégünk 1 dobásra a végzet pokoli kockájával

Aznap ingyenesek a társasjátékok (aki ezen a napon játszik nyereményjátékban vehet részt)

Konzol/ PC bérlés ingyenes (elég a személyigazolvány)

HTC Vive egész nap

League of legends 1vs1 – King of the hill – Jelentkezés/részletek a helyszínen 16:00-tól

MkX torna – Jelentkezés/részletek a helyszínen 18:00-tól

Csak tánc… khmm akarom mondani Just Dance Challange – King of the táncparkett 20:00-tól

468 ad