És most beszélgessünk az emberiség legszörnyűbb találmányáról !

A HATEFŐről :/

Elviselhetetlen, undok, kiszámíthatatlan, negatív, gonosz, morcos és még sorolhatnám a végtelenségig az összes vádat amit fel lehet hozni egy hétfő ellen. De felesleges, az emberiségnek meg kell már tanulnia együtt élni eme találmányával.

És most beszélgessünk az emberiség legzseniálisabb találmányáról !

A 1,3,7-trimetil-xantin-ról(C8H10N4O2) más nevén
KOFFEIN

Survival juice, Aqua vitae, the dark power, hívjuk ahogy csak szeretnénk, hiszen mi BarCrafterek biztosan tudjuk, hogy az életben maradásunk feltétele, alapköve eme csodálatos szer.

“A központi idegrendszert izgató hatást elsősorban az agykéregre és a nyúltagyi vagus-, légző- és vazomotor centrumára hat, emeli a légzőközpont CO2 érzékenységét és a légzési percvolument. Alacsony koncentrációban csökkenti a perifériás ellenállást az agyi erek növekvő ellenállásával szemben, elernyeszti a simaizmokat, különösen a bronchusokét. Az agyalapi vegetatív központok izgatása révén emeli a testhőmérsékletet, a mellékvesébőladrenalint vesz el, hatására a veseerek tágulása miatt a vesében kis mértékben növeli a glomerulus filtrációt és csökkenti a nátrium tubuláris reabszorpcióját ezért fokozódik …..”

Minden világos 😀

 

Ennek a két dolognak az ismeretében alkottuk meg nektek BarCraftereknek a

PWRUP MONDAY’S-t

Hogy elillanhasson a hétfő minden gond nélkül a következő ajánlatunk van számotokra :

– INGYEN PC
– INGYEN KONZOL
– INGYEN TÁRSAS
– MINDEN KOFFEIN TARTALMÚ ALKOHOLMENTES ITAL 20% KEDVEZMÉNNYEL
értsd: Teák, Kávék, Energiaitalok + Frappék és Shakek

Kellemes hétfőt !

468 ad