A GameStar egy havonta megjelenő PC-s videojáték-magazin, amit a német IDG Entertainment Verlag ad ki Németországban. 2008-ban átlagosan 250.000 példányszámban fogyott el a lap, így a legkeresettebb PC-s videojáték magazin Európában.

A magazint Magyarországon, Csehországban és Kínában is kiadják.

Minden vég valami új kezdete. Mi a Kelly-Tech Kft-nél 20 éve szolgáljuk ki a hazai és közép-európai informatikai piacot. Ez idő alatt számos elismerést kaptunk partnereinktől és működtünk együtt velük. A tajvani tulajdonosok biztosították, hogy közvetlenül a gyártóktól szerezzük be termékeinket.

Tovább

Ma lezárul egy korszak és kezdődik egy új. A tajvani tulajdonosok helyett a németországi Caseking csoport vállalta, hogy kiszolgálja a hazai piacot. A jelenlegi 1 000 termék mellé a csoport további 10 000 termékkel jelenhetünk meg a magyar piacon. A váltás azt jelenti, hogy hamarosan ismét elérhetőek a már megszokott és szeretett „Kellis” márkák de a kínálatunk kiegészül és még teljesebbé válik. A mai napon megszületett a Caseking Kellytech Kft, ahol ugyan azokkal a kollégákkal, ugyan azon a helyen találkozhat.

 

A Gémklub 30 éve klub és 15 éve Gém: 30 éve indult az első társasjáték klubunk és 15 éve jött létre a Gémklub Kft. Fő tevékenységünk a társasjáték fejlesztés és kereskedelem. A csapat legelhivatottabb tagjai 2001-ben hozták létre a Gémklub Első Magyar Játékkiadó Kft-t, a nonprofit tevékenységhez azonban valódi üzleti tevékenység csak 2006-tól kapcsolódott, Magyarország első társasjáték webáruházának és szakmai weboldalának elindításával. Ma már a webáruház mellett 3 saját játékbolttal, társasjáték és logikai játék nagykereskedelemmel és játékkiadó részleggel működünk.

Tovább

Értékteremtéssel foglalkozunk. Társadalmi célunk az embereket összehozni, a társasjáték kultúra terjesztésével elérni, hogy minél több család és baráti társaság minél több időt értékes együttléttel töltsön. Üzleti célunk értékes gyerek, családi és felnőtt játékokkal minél jobb pozíciót elérni. Ezt egyrészt a legjobb külföldi játékok honosításával és terjesztésével érjük el, másrészt az így megszerzett pozíció segítségével magyar feltalálók, szerzők és művészek bevonásával magyar fejlesztésű társasjátékokat értékesítünk, és végül a legjobb magyar társasjátékokat nemzetközileg is értékesítjük.

30 éve, amikor a Gémklub az első társasjáték klubokat elindította Magyarországon, még kevesen tudták, hogy a jó gyerekjáték készségek fejlesztésére is kiváló eszköz, és még kevesebben, hogy vannak családi és felnőtt társasjátékok is. Nyugat-Európában évente több mint 500 féle új társasjáték jelenik meg, melyeknek ugyanúgy van szerzője, és kiadója, mint a könyveknek. Klubjainkban ilyeneket próbáltunk ki és tettünk ismertté.

Tovább

Közel 20 éve járunk minden évben Essenbe, a világ legjelentősebb társasjáték-rendezvényére, és szemezgetünk a legjobb társasokból. A nemzetközi társasjáték-kiadókkal kialakult, sokszor baráti kapcsolatnak köszönhetően számos társasjátékot honosítottunk egy olyan időszakban, amikor a nagy példányszámú kiadásról még nem is álmodhattunk, és egy kezünkön meg tudtuk számolni a magyarul is megjelenő, nemzetközi sikerű társasokat. Ma már sok más társasjáték klub is működik, és egyre több nemzetközileg is díjnyertes játék kerül a piacra. Az értékálló, szellemes készségfejlesztő játékokhoz fűződő elhivatottságunkat jól jellemzi, hogy a Gondolkodó Játékbolt Kft egyik tulajdonosa és szakmai vezetője korábban játékszerzőként több svájci és német játékfejlesztő projektben működött közre és szerzőként számos játékát adták ki német kiadók. Pl. a Tokami című játékot a Zoch kiadó, a Porce Miseria című játékot az Amigo kiadó, a Maskenbal, Snap és Turbo című játékokat az Adlung kiadó, stb. A legnagyobb szerelmet a játékvilág két, látszólag egymástól legmesszebb eső területe jelenti: egyrészt a felnőtt stratégiai és logikai társasjátékok világa, másrészt a készségfejlesztő játékoké. A hidat a kettő közt a gyerekeink képezik, akiknek a legjobbat akarjuk adni. Mára mindez számunkra már nem csak misszió. Hivatásunk a játék. Sikerünk titka, hogy szeretünk játszani, és jó orrunk van a nemzetközi kiállításokról a legérdekesebb játékokat elhozni, ingyenes klubjainkban tesztelni és a legjobbakat kiadni magyarul, megelőzve ezzel a külföldi tulajdonú magyarországi legnagyobb cégeket. Az elmúlt 5 évben a Gémklub 4 Év játéka díjas játékot adott ki, a Zooloretto-t (http://www.zooloretto.hu) a Dominion-t (http://dominion-jatek.hu) és a Dixit-et (http://dixit.hu), valamint 2011-ben az Év játéka zsűri új díját a 7csoda című játékunk nyerte el.

Kifogytál az ajándékötletekből? Gyere és nézz be hozzánk! Nincs a termékek között amit keresel? Írj nekünk bizalommal!

Kártyajátékok, kártyás társasjátékok és kapcsolódó kiegészítők széles választéka

http://576kb.hu – Magyarország legnagyobb videojáték bolthálózata és legrégibb videojáték magazinja.

Hogy kik vagyunk mi? Őrültek, akik imádják a Star Wars univerzumát és nem félnek erről írni/videózni/fényképezni!

2007 szeptember 26-án indult el a Cosplay.hu, Magyarország első és legnagyobb cosplayes weboldala és rendezvényszervezői csoportja. Immáron 10 éve szervezzük a hazai cosplayversenyeket, rendezvényeket és fotópályázatokat.

Jelenleg a weboldalon a galériákban már több mint 50.000 cosplayes fotó található. A Youtube csatornánkon, a CosplayTV-n, megközelítőleg 2000 videót találhattok, a Cosplayes Blogrendszerben pedig bárki vezetheti ingyen az internetes cosplayes naplóit.

Online híroldalunk kiemelten foglalkozik az e-sport játékokkal, amihez népszerű rovatvezetők is hozzájárulnak szakmai írásokkal. Ezek mellett betekintünk a cosplay, a tech és a konzolok világába is.

A Magyar LoLTV bemutatja a League of Legends játékát magyar nyelven!

A nemzetközi versenyektől kezdve a hazaikig, próbálunk mindent lefedni a 4 fős stábunkkal!

Szeretettel várjuk régi és új nézőinket : twitch.tv/magyarloltv

A Marvel Magyarország Club 2015 januárjában jött létre, azzal a céllal, hogy összefogja a Marvel filmek, képregények és játékok iránt rajongókat nem csak online, hanem a valós életben is. A Club célja Marveles (és egyéb szuperhősös) témájú közösségi programok szervezése, legfőképp jelmezes események (Halloween, Farsang, premierhétvégék), közös mozizás, Club est, társasjáték, quiz night, koncert, kirándulás vagy bármi egyéb, amire a Club Tagjainak igénye van, és alkalmas a szórakozásra, egymás megismerésére. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a jótékonyságra, rendszeresen szervezünk adománygyűjtő akciókat, több gyermekotthonnal és jótékonysági szervezettel működünk együtt.

A közös programok során igyekszünk minél nagyobb teret biztosítani cosplayeseinknek, nem csak beöltözős eseményekkel, hanem a Szuperhős Menhely projekt keretében crafting supportot is nyújtva számukra. Olyan közösséget építünk, ahol a tagok számíthatnak egymásra, segítenek egymásnak, de legfőképp: jól érezhetik magukat egy nyitott, befogadó, ízig-vérig geek közegben.

Marvel Magyarország Club