Régi gondolat volt részünkről, hogy valahogy geekebbé, esportosabbá tegyük a Barcraft 1-et is.
A konzol jó móka de esport szempontból 2 főnél kimerül a dolog.
Bár MortalKombatX-ezni jó, de ennél egy picit többre vágytunk.

Egyes számú alternatívaként a Cosplay Galériába belepréseltünk egy Wii U-t a Nintendo jóvoltából, úgyhogy már 4-en csépelhetitek egymást Smash Bros-ban.
Persze nem annyira esport vonal ez sem, úgyhogy összedugtuk a fejünket a Caseking Kellytech munkatársaival, hogy megálmodjunk nektek egy igazán gamer helyet.

Lámlám ! Megszületett a régóta várt Esport “sarok” amit ingyenesen igénybe is vehettek a nyitvatartási időben bármikor !
Minden csodálatosnak is tűnt, összedugtuk a gépeket, leültünk a gép elé azzal a határozott szándékkal, hogy teszt jelleggel betoljuk a payload-ot, ám egy kis homok szem csúszott a gépezetbe. Tök király, hogy van ingame voicechat az Overwatchban csak épp fülhallgatókat nem terveztünk bele a rendszerbe. Whoops…
Már-már pánik szerű volt a hangulat amikor megmentőként egy futár jelent meg az ajtóban, egy méretes dobozzal a kezében.
Egy gyors adhoc unboxing után máris a fejünkre volt csattintva a “gamer gear” ugyanis az Audio-Technica magyarországi képviselete rossz szemmel nézte, hogy csendben akarunk játszani. Pár igazán gamer fejhallgatóval lett teljes a kép.
A teszt alatt arra a következtetésre jutottunk, hogy ha egy kalapos szőrös fickó azt mondja, hogy “dél van” akkor nagyon gyorsan fel kell szívódni 😉

Úgyhogy …

Yippiyaiyeyy !

Comments are closed.