A BarCraftok azzal az alap koncepcióval láttak napvilágot…

,hogy nem csak a Magyar esport színhelye szeretne lenni hanem egy fogaskereke is.  A részünket ugyan többnyire eddig csak helyszínbiztosítással tudtuk vállalni, de úgy döntöttünk ennél nagyobb szerepet is magunkra tudunk venni a feladatból. Számos gamer esemény zajlott már le a Barcraft falai között, mi pedig ezekből tanulva levontuk a következtetéseinket:

Rengeteg megkeresés után arra jutottunk, hogy a mai esport csapatoknak, nem nagyon van lehetősége hol gyakorolni. Nincsenek már netkávézók, ritkák a lanok, az emberek messze laknak egymástól és emiatt körülményes lenne amúgy is a logisztika. Ráadásul a többszázezres gamer cuccaikat sem szívesen mozdítják meg a játékosok.
Itt jövünk mi a képbe.

A BarCraft vezetősége arra a döntésre jutott, hogy tágra nyitja kapuit az esportolók előtt !
Mától minden Esporttal kapcsolatos megkeresésre pozitív válasszal próbálunk szolgálni amennyiben a megkeresés tárgya, egész csapatos, edzés, versenyre készülés, barátságos mérkőzés külföldi csapattal, barátságos mérkőzés (kihívás) hazai csapattal, verseny döntő.
Ezek a megkeresések DÍJTALANOK!

Annyit kérünk a csapatoktól, hogy egyeztessenek az időpontról velünk, akár facebookon is. Ez esetben költségmentesen biztosítjuk számukra a gépparkunkat. Ez számszakilag a Barcraft 2-ben 10 gép, a BarCraft 1-ben 5. Technikai paramétereket nem sorolnánk hisz tudjuk, hogy gamer gépekről, gamer perifériákról és gamer székekről van szó mind két bárban.

A gondolatunkat tovább vezettük, így nem a csak a profi réteg van megcélozva a kezdeményezéssel hanem a casual felhasználók is. A számítógép bérlést mint olyan megszüntettük. Helyette egy személyigazolványhoz és egy jelképes minimum fogyasztáshoz kötjük a géphasználatot, így gyakorlatilag ha betérsz hozzánk egy italra, jogosult leszel használni a gépeket és a konzolokat is egyaránt.

GOOD LUCK AND HAVE FUN!

Comments are closed.