Üdvözöllek Kalandozó!
A kasztváltó küldetésed nálam tudod felvenni.

Lássuk elég tapasztalattal rendelkezel, hogy eme vakmerő, veszélyes ám de felettébb szórakoztató küldetéssorozat végét elegendő életerőponttal túléled-e!
Ha Fortuna a te utadat kíséri akkor a kasztváltás után BarCrafternek nevezheted magad bárki előtt.
Amíg ezeken a megpróbáltatásokon keresztül nem esel, nem kerülhetsz a valhallába!
Lássuk a küldetésed állomásait, miket is kell teljesítened :

– Csupasz talppal lépsz ki iskolád kapuján, nem tudod még mi tévő légy, érdekel a mágia, de jó lenne kardot forgatni is, és az sem baj ha van nálad némi nyílhajigáló szerszám is. Nos az elképzelésed igen nemes és igazi kalandorhoz hű, de felénk ezek a dolgok nem így mennek! Gőzöd nincs mi legyen ?
Pánikra semmi ok hiszen a Jeges BarCraftot meglátogatva az igazmondó kavics megmondja pontosan miféle szerzet vagy. Első próbád így vigyen a Bc1-be Karaktert generálni !

-Vezesd a naplód hiszen jó pap holtig, a nekromanta meg még utána is tanul. Lőj pár szelfit a haverokkal bármelyik BarCraftban majd manifesztáld bele a facebook nevű energiamezőbe, ahol emlékeid örökké élni fognak majd. Jó lenne ha mi is nyomon tudnánk követni a dolgot, így feltétlenül vésd a posztodba #iAMaBarCrafter
Mindent felülmúló XP bónusz jár érte ha be is jelentkezel a helyre

-Fogy az energiád ? Pánikra semmi ok! Irány a Barcraft2 tüzes tavernája ahol megtalálhatod Végzeted Kockáját, majd egy halálugrással és 1d20 dobást követően egyenesen orientálódj a kanapék vagy a gamer székek felé picit levezetni a kalanddal járó feszültséget. Ugye jobb már egy picit ?

-Forever alone? Ezért nem jár a csoportos XP bónusz ! Azonnal keríts magad mellé egy kalandozótársat, majd győzd le egy jó asztali játékban a B2-ben ezzel bizonyítva, hogy te vagy a vidék stratégiai ura! Te vagy ?

-Felkészültél az utolsó küldetésre ?
Remélem!
Látogasd meg bármelyik BarCraft ceremóniát, megmutatva a pornépnek, hogy te biza Világi Kalandozó vagy ! Lehet ez épp a társas randi, a kártya napja, egy jó BcQuiz vagy bármi amit a királyság a nagy kék hirdetőfalára kitűz!

Easy ? Akkor már csak egy dolgod van ! Markold fel a küldetésjutalmad majd kiáltsd világgá a hírt ,hogy TE barátom egy IGAZI, VÉRBELI, RENDÍTHETETLEN BarCrafter vagy !

Gratulálunk!

Comments are closed.