Szeretettel invitálunk minden Pokémon mestert és edzőt a Május 12.-én rendezett Pokkén Tournament konzol versenyünkre, melyet a Barcraft 2 e-sport bárban rendezünk meg!

Értékes nyereményekkel várunk benneteket. A versenyre jelentkezni helyszínen illetve a Barcraft 2 esport bárban lehetséges.

Ismét megrendezésre kerül a Barcraft 2, Ultimate Ninja storm 4 versenye.

A hely ismételten a Barcraft 2 konzol terme lesz, illetve jelentkezni szokás szerint online, illetve a helyszínen lehet.

Nyereményeink verenyző számtól függően fogyasztás a Barcraft 2-ben. Illetve főnyereményünk egy Kurama figura lesz! Köszönhetően a Geekstore webáruháznak.

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0552/1401/products/6368_Naruto_Kurma6inch_GLAM_HiRes_1024x1024.jpg?v=1450805932

A verseny módja versenyzőszámtól függően változhat.
Ha megleszünk 32 en, akkor az elsőhöz hasonlóen egyenes kieséses lesz, a dobogós helyezésekért pedig Bo3 és Bo5 meccsek lesznek.

A verseny PS4 konzolon lesz, minden karakterrel dlc-vel stb.

GET OVER HERE!

Ezennel kezdetét veszi az első BC2 Halandó küzdelem!

A csatára jelentkezni online (a Bracraft Playgrounds oldalon üzenetben), vagy a helyszínen lehet akár a küzdelmek kezdete előtt 2 perccel is, viszont a versenyt minimum 12 jelentkező esetén indítjuk el, úgyhogy célszerű előre nevezni 🙂

A 3 túlélő testét és lelkét a Barcraft 2 italaival gyógyítjuk, az italok számát a verseny alatt rabul ejtett lelkek határozzák majd meg.