Válassz eseményeink közül lentebb az esemény nevére kattintva !
League of Legends, mini-EB és sok más!

League of Legends, mini-EB és sok más!

Most az egész világ az Európa-bajnokságot figyeli, ami egyelőre tele van meglepetésekkel. Június 24-én viszont pihenőnapot tartottak a focisták, úgyhogy tökéletes nap volt ez arra, hogy velünk tartsatok a GameNighton, és két játékban is lejátszhassuk a legjobb 16 mérkőzéseit.

Az egyik természetesen a FIFA 16 volt, a másik pedig a Rocket League, viszont nem csak ezekből szerveztünk versenyt. A tavalyi nyár slágere, a League of Legends is visszatért, ráadásul a Riot Games jóvoltából több mint 200 különböző ajándékot osztottunk szét a legjobban teljesítők között. Poro és gránát stresszlabdák, nyakbaakasztók, Twisted Fate kártyáit és egy különleges érmét is tartalmazó borítékok vártak arra, hogy megszerezzétek őket.

Emellett ismét vívtunk Counter-Strike: Global Offensive és Mortal Kombat X párbajokat, ráadásul sokan kipróbálhatták a HTC Vive-ot, ami egyelőre keveseknek adatik meg.

A Facebook esemény itt található, képeket és videót az alábbi gombokra kattintva tekinthettek meg.

Képgaléria

Videó

 

 

Battleborn launch party 16.05.06

Battleborn launch party

Május 6-án, a Barcraft 2-ben 10 PC-n és 5 konzolon lehetett kipróbálni a tavaszi szezon egyik legizgalmasabb multiplayer játékát. A Battleborn alapvetően egy kompetitív többjátékos FPS, melyet a MOBA-kból átvett elemekkel dobtak fel, de helyet kapott benne egy pörgős, történetvezérelt sztorimód is, mely egyedül vagy barátokkal együtt, kooperatívan is játszható, akár osztott képernyős módban is.

A készlet erejéig mindenki garantált ajándékot, egy kétoldalas posztert és egy gyűjthető kártyákat tartalmazó csomagot kapott. Szerveztünk egy versenyt is, melynek során négy csapat küzdött meg egymással, és a győztesek egy-egy szobrot, valamint egy-egy fémtokot kaptak.

Hamarosan bejelentjük a következő GameNight időpontját és témáját, addig nézzétek meg a képeket galériánkban!

 

Képgaléria

Videó

GameNight LAN-party 16.03.25

GameNight LAN-party

Mint a magyar játékosok többségének, úgy nekünk is a PC áll legközelebb a szívünkhöz. Szeretünk konzolon játszani is, de azért egy jó LAN-partyra soha nem mondanánk nemet. A GameStar tábor lesz az év legnagyobb GameStaros LAN-partyja, de márciusban próbáltunk egy kisebb összejövetelt szervezni, és visszahozni klasszikus összejövetelek hangulatát.

 

A Barcraft 2 társasjáték kávézójában összeraktunk négy PC-t, amiket egy hálózatra kötöttünk, és azokon szüntelenül pörgött a Call of Duty 2. Úgy gondoltuk, variálunk egy kicsit a versenyeken is, ezért nem 1v1, hanem 2v2 TDM meccsek zajlottak, és a győztes csapat mindkét tagja ajándékcsomaggal távozott.

Eközben a PC-s teremben összesen hat gépen ment a Counter-Strike: Global Offensive (a verseny négy gépen zajlott, mindenki mindenki ellen, de a végén a Gigabyte két, gyakorlásra kihelyezett gépét is csatlakoztattuk, így hatan játszhattak egy szerveren), kettőn a Hearthstone, négyen pedig az Unreal Tournament 2004. A konzolos teremben Mortal Kombat XL-lel, FIFA 16-tal és Guitar Hero Live-val, valamint kicsit később Just Dance-szel lehetett mókázni.

Jó volt veletek megint, köszönjük, hogy ott voltatok! A rendezvényen készült képeket és videót elérhetitek az alábbi gombok valamelyikére kattintva.

Képgaléria

VideóVideó